Festool   Moderskeppet vad gäller
maskiner för framförallt finsnickerier.
Eskilstuna Kulturbeslag   Tillverkar replikor på gamla byggnadsbeslag från 1700-1960. Alla traditionella gångjärn köper jag här eller av deras återförsäljare.
Byggfabriken   Har väldigt brett sortiment för den som är intresserad av byggnadsvård och renovering. Finns även en del stilhistoria att läsa under menyn "renoveringshjälpen".
Theofils   90 år gammalt företag genom vilka jag handlar merparten av mina beslag, skruv m.m. Att dom har Stockholms kanske bredaste sortiment av Festoolmaskiner skadar inte heller..
Byggahus   Intressant läsning med välbesökt forum framförallt inriktad till konsumenterna men även vi hantverkare kan hitta matnyttig information.
Wolter Lackfronten   Tyskarna är bra på många saker och lackerade luckor/fronter är en av dom. Har inte hittat nån svensk lackeringsfirma som kan mäta sig i kvalitet iallafall. En hel roliga och udda alternativ att välja på också.
Hantverkarformuläret 09   Hantverkarformuläret 09 fungerar som kontrakt mellan företagaren/kunden och är således ingen dum idé att använda sig av för att slippa oklarheter.
Sekelskifte   Namnet talar för sig själv. Fokuserar på bygg- och inredningsdetaljer från sent 1800-tal till tidigt 1900-tal. Har både butik och webshop.